Malzemeler:
3 Adet yufka
1\2 Su bardağı sıvı yağ
1 Kahve fincanı su
1 Adet yumurta
İsteğinize göre iç malzeme hazırlayabilirsiniz.
Peynir, maydonoz
Yapılışı:
İç malzemenizi hazırlayın.Yufkayı dört eşit parçaya ayırın. Yufkaların üzerine 2-3 yemek kaşığı su gezdirin.Yufkanın geniş kısımına iç malzemenizden koyup kenarlarını üzerine çevirerek 3 parmak eninde yassı biçimde sarın .Börekleri yağlanmış tepsiye dizip üzerlerine yumurta sürün. Çörek otunu serptikten sonra 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin.
Afiyetler olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.