İşte pasta severler ...Buda farklı bir rulo pasta tarifi ben vanilyalı yaptım.harikaoldu buarada küçük bir ip ucu yumurta kokusunu önlemek için; Limon , su ve şeker karışımı hazırlayarak piştikten sonra pandispanyanızı ıslatın.
MALZEMELER
4 Yumurta
4 Yemek kaşığı un (sarı ve beyazlar ayrı)
1 paket kabartma tozu
4 Yemek kaşığı toz şeker
YAPILIŞI
Öncelikle fırnımızı 170 derecede ısıtarak başlayalım .4 Yemek kaşığı toz şeker ve 4 yumurta sarısını min.kserde iyice çırpın.Ayrı bir kapta 4 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozunu eleketen geçirin. 4 yumurta beyazını şekerli yumurta beyazının içene yavaşca ilave ederek çırpın unuda azar azar ilavar ederek çırpmaya devam edin. altına yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye karışımı dökerek 20 dakika kadar pişirin .
4 Yemek kaşığı un (sarı ve beyazlar ayrı)
1 paket kabartma tozu
4 Yemek kaşığı toz şeker
YAPILIŞI
Öncelikle fırnımızı 170 derecede ısıtarak başlayalım .4 Yemek kaşığı toz şeker ve 4 yumurta sarısını min.kserde iyice çırpın.Ayrı bir kapta 4 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozunu eleketen geçirin. 4 yumurta beyazını şekerli yumurta beyazının içene yavaşca ilave ederek çırpın unuda azar azar ilavar ederek çırpmaya devam edin. altına yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye karışımı dökerek 20 dakika kadar pişirin .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.